sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Herman's Professional



Anteeksi blogitauko, meneillään on ollut niin paljon kaikkea ettei meinaa pysyä perässä! Viimekuussa oli YO-kirjoitukset joihin otin 2 viikkoa lukulomaa jolloin keskityin vaan ja ainoastaan lukemiseen ja kirjoituksiin valmistautumiseen. Kun palasin takaisin töihin, meillä oli promoa Elixian kanssa ja muutenkin tein paljon töitä, jotta sain menetetyt tunnit kiinni. Mutta nyt ollaan taas palattu blogin ääreen. :)

Saanen esitellä siis Herman's professional shokkivärit joita saimme Cybershopilta testiin, että saadaan vähän ammattilaisenkin näkökulmaa.

Valitsin 4 sävyä, Thelma, Sylvia, Daisy ja Polly. Thelma ja Polly ovat ihanan pastellisia värejä, Thelma on turkoosi ja Polly karkkisen vaaleanpunainen. Daisy nimensä mukaan neon keltainen ja Sylvia harmaa. Kuvassa vasemmalla on värit testattuna pieniin esivaalennettuihin tupsuihin ja oikealla värivalintojen inspiraatio.





Sain vapaaehtoisen mallin joka antoi vapaat kädet hiustensa suhteen ja siitähän ei voisi kampaaja olla enemmän innoissaan! Rajattomasti mahdollisuuksia! Päädyin kuitenkin värien suhteen sellaisiin jotka haalistuvat parhaiten, hopea haalistuu takaisin vaaleaksi, samoin pinkki ja turkoosi pysyy yleensä yllättävän hyvin, eikä lähde useimmiten haalistumaan kovin rumasti. Myöskin nämä kolme sävyä sopivat mielestäni erittäin hyvin yhteen. Keltaisen otin mukaan myös koska olin utelias testaamaan saako siitä todellakin niin hohtavan keltaisen kun tupsusta antaa ymmärtää.

Mallin lähtötilanne oli keltainen vaalennettu latva jossa n. 1,5 cm tumma tyvi. Latva tuntui melko kuivalta ja omassa tyvessä selkeästi paljon punaista pigmenttiä päätellen edellisistä vaalennus kerroista. Lähdettiin ensin laittamaan tyveen vaalennusaine ja 6% hapete ja viimeiseksi 15 minuutiksi harjasin massan myös latvaan. 
Latva vaalentui hyvin, melkein valkoiseksi kun taas tyvi jäi odotetusti melko lämpimäksi. Taitoin nopeasti pesupaikalla vähän latvaa koska keltainen + sininen on vihreä. Pinkin alla keltainen ei haittaa mutta sinisissä kannattaa tavoitella mahdollisimman puhdasta pohjaa.



Vaalennuksen jälkeen kuivasin hiuksen ja leikkasin noin suurinpiirtein haluttuun malliin ja aloitettiin värien levitys. Pohja jäi sen verran lämpimäksi joten otin varman  päälle ja laitoin pohjaan Redken Chromaticsin kestovärin koska aikaisemmin tehtyyn koetupsuun Sylvia oli puhdistanut kellertävän blondin miltein valkoiseksi mutta ei kummemmin muuttanut harmaaksi. Suoraväreissä kuitenkin lopputulokseen vaikuttaa hiuksen kunto! Käyttämäni testitupsu oli melko hyväkuntoista hiusta joten myös se saattoi vaikuttaa lopputulokseen.
 Kun tyvi oli levitetty otin päälliosaan slaisseja folion sisään aina jokatoiseen pinkki ja toiseen turkoosi ja annoin vaikuttaa 30 min. Pesun jälkeen kuivattiin ja muotoiltiin loppuun.
Ja lopputulos näyttikin tältä;




Ja tämä mimmi todellakin rokkas tän tukan! Tärkeintä onkin saada hiukset sopimaan kantajalleen ja hänen tyylinsä olikin ihanan persoonallinen ja hän osasi kantaa värikkäät hiuksensa hyvin. Harmaassa tyvessä oli ripaus violettia mikä teki kokonaisuudesta vielä vähän mielenkiintoisemman.

Positiivisesti minut yllätti:
  • 100 % vegaani värisarja jota ei ole testattu eläimillä!
  • Upeat purkit; hieno desing ja helppo ottaa väriä purkista (saa käytettyä koko purkin sisällön)
  • Samettinen koostumus, levittyy hyvin, tarpeeksi paksua.
  • Pysyvät hyvin hiuksessa (tämä tietysti riippuu pohjasta)
  • Kivat sävyt ja osa sävyistä hohtaa UV valoissa
Huomautettavaa:
  • Enemmän sävyjä kaipaisin 
Daisy pääsi testattavaksi toiselle asiakkaalle kun Hanne teki Lady Gaga inspiroitunutta keltaista tukkaa. Tässäkin pohjaväri vaikuttaa värin kirkkauteen; vaaleammat kohdat tulevat erittäin neon keltaisina ja tummemmat hiukan pehmeämpänä.  Niskassa on muutama raita tehty Pollyllä.





Summa summarum, erittäin laadukas suoravärisarja jota ehdottomasti kehoitan kokeilemaan jos tekee mieli räväyttää ja jää meillekkin käyttöön varmasti! Hintakaan ei päätä huimaa, purkki maksaa 12,90 € ja on saatavilla Cyberin nettikaupasta ja liikkeistä.




-Bettina





1 kommentti:

  1. Wau! Uskaltaisinpa kokeilla! Osaatko sanoa pysyykö väri kuinka kauan raidoitetussa tukassani? Ei kovin pitkät tai kuivat...pinkki olisi kiva:)

    VastaaPoista