perjantai 19. helmikuuta 2016

Elixia City Center avajaiset!

Lauantaina 13.2 avattiin viimein kauan odotettu Elixian uusi kuntokeskus. Elixia piti kutsuvieras juhlat joissa oli tietysti skumppaa ja hieman ohjelmaa, esimerkiksi Mikko Leppilampi laulamassa ja upeiden Elixia tyttöjen itse suunnittelema show jossa esiteltiin Elixian mielenkiintoiset ryhmäliikunta tunnit.
Elixia City Center sijaitsee makkaratalossa sijaitsevassa City Center kauppakeskuksen kolmannessa kerroksessa, itseasiassa juurikin meidän naapuriliikkeenä!  Elixia tarjoaa tässä keskuskessa ryhmäliikuntana esimerkiksi tanssillisesta joogasta erittäin raskaaseen crossfit harjoitteluun. Elixialla oli tässä keskuksessa myös Cardio club joka sisälsi varmasti yli 15 juoksumattoa ja pyörää! Mielestäni ihan mahtavaa koska useilla saleilla on vain muutama juoksumatto ja usein ne on vielä kaikki varattu.


Mikko Leppilammen ja elixia tyttöjen lisäksi meitä oli viihdyttämässä ja salia esittelemässä komeat Hunksit. Hunksit näyttivät miten salin eri osat toimivat ja saivat aina yhtä raikuvat aplodit naisyleisöltä.

Meillä oli Elixian kanssa yhteistyö joten laitoimme heille hiukset ja meikin kuntoon ennen avajaisia. Tytöillä oli jokaisella tunnin ajat varattu, 30 min pikameikki ja 30 min pikakampaus. Loihdittiin ihania bilemeikkejä ja hiuksia yhteensä kymmenelle tytölle.
Elixian avajaisten jälkeen jatkot sijaitsivat Namussa joka on myös samassa kerroksessa meidän ja Elixian kanssa. Ja meillähän onkin nyt asiakkaille Namun tarjoamia vapareita sulle ja yhdelle avecille jaettavana! 
-Bettina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti