maanantai 8. helmikuuta 2016

Meille tuli mago!

Pari viikkoa sitten liikkeeseemme tuli mago-kouluttaja pitämään koulutuksen magopidennystekniikasta.
Mago on markkinoiden kevyin ja luonnollisin hiustenpidennystekniikka – pidennykset/tuuhennukset kiinnitetään ainoastaan puuvillalangalla eikä koko prosessissa käytetä mitään kemikaaleja. Kouluttaja kertoi meille että solmun tekniikka tulee vuorikiipeilustä ja Mr. Liu on kehitellyt  tekniikkaa vuodesta 2004. Magon solmujen tekijät käyvät 2 vuoden (!!!) koulutuksen pelkästään tehdäkseen oikeanlaisen solmun yhteen pidennystupsuun. Magoa ei myöskään voi kiinnittää kuka tahansa, vain mago koulutuksen käynyt henkilö saa oikeuden ostaa magohiusta ja kiinnittää sitä kampaamossaan.




Simply Natural Mago-pidennystekniikka ei vaurioita asiakkaan hiuksia millään tavalla. Osiot ainoastaan solmitaan hiuksiin puuvillalangalla. Kun solmu katkaistaan, se löystyy. Oikein kiinnitetyt Mago-pidennyshiukset eivät voi pudota asiakkaan hiuksista ennenkuin kampaaja poistaa ne. Kolmen vuoden testit ovat osoittaneet, että solmut kestävät erinomaisesti vettä, shampoota, lämpöä jne. Jopa niin, että mago solmu kutistuu ja kiristyy pesun yhteydessä. Tämä tekee solmusta entistä vahvemman.

Meillä oli kaikki koulutukseen osallistuvat henkilöt kipeänä mutta hyvin tsempattiin ja otettiin koulutuksesta kaikki irti!  



Magossa osio on hyvin pieni, samankaltainen kuin sinettipidennyksessä mutta paljon kevyempi. Liimaa ei tarvita jolloin poisto on paljon helpompi. Kun tekniikan oppii mago on nopea ja helppo laittaa. Hiusta saa tilattua 30 cm ja 50 cm pituudessa ja värejä löytyy kattavasti. Mago ei sovi ihan lyhyen tukan pidennystekniikaksi, parhaiten toimii mielestäni olkapääpituisessa tai sitä pidemmässä hiuksessa pidennyksenä tai tuuhennoksena!
Nyrkkisääntönä pituudessa on että hiusta pystyy pidentämään n. 2 kertaa asiakkaan oman hiuksen verran. Eli hiuksien olisi hyvä olla vähintään 15 cm pitkät :)


Ja nyt halutaan tarjota teille lukijoille ilmainen mago konsultaatio liikkeessämme! Mago pidennyksiä tekevät minä (Bettina), Piia ja Hanne. Voit varata ajan konsultaatioon missä katsotaan kuinka pitkää hiusta pystytään kiinnittämään, millaista lopputulosta haetaan ja sävyvalinnat. Liikkeemme puhelinnumero: 09 4241 2070 tai www.pieceofhair.fi 

-Bettina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti