maanantai 22. helmikuuta 2016

Vanhojentanssit

Vanhojenpäivää viettävät lukion toiseksi viimeisen vuoden opiskelijat. Juhla on erityinen varsinki tytöille jotka pääsevät pukeutumaan ihaniin juhlapukuihin ja laittautumaan kauniiksi!
Päivän aikana esitetään tanssiaistansseja koreografian mukaan ja useilla kouluilla esitys järjestetään kahteen kertaan päivällä ja illalla. Juhlaa vietetään joissain lukioissa torstaina ja perjantaina. 

Loihdimme kauniille nuorille naisille ihania juhlakampauksia ja-meikkejä. Itse en ole tanssinut vanhoja, joten oli ihanaa päästä meikkaamaan, tekemään hiuksia ja sitä kautta olla mukana tässä tapahtumassa. Tärkeintä kampausten teossa on että ne kestävät koko päivän, tanssimisen ja joskus jopa seuraavan päivän. Viime vuosina rennot, mutta näyttävät kihara-lettinutturat ovat olleet suosiossa. 

Olemme tehneet Bettinan kanssa yhteensä 694 kampausta viimeisen puolenvuoden aikana!
Piece of Hairilla on saatavilla ihana blowdry-pikakampaus joka on ehdottomasti liikkeen suosituin palvelu ja kerromme siitä lisää myöhemmin. Vanhojenpäivä kampauksiin varataan kuitenkin tunnin aika pohjatyön ja täydellisen viimeistelyn vuoksi. 


Tässä muutamia tehtyjä tämän vuoden vanhojenpäivä kampauksia liikeessämme


   
   Bettinan ihanat nutturat, kiharaa ja lettejä




   Pääsin itse tekemään glamourin niskanutturan ja näyttävän lettikampauksen
   


   Piian ja Hannen tekemät kampaukset koristeilla
  



Ihanaa alkanutta viikkoa<3
-Marianna






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti